Розіграш. Оновлено
13.12.2019


Усім нашим чемним гостям, хто не пропускав тренування та ходив за графіком - під ялинку Алігатор принесе - подарунки :)

Купуй абонемент в фітнес-центрі "Алігатор" до 31.12.2019 - виграй абонемент "Безліміт" на місяць!


Перелік учасників розіграшу за посиланням

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Dj6FHHTRU3PGTchDypW-nHFwihjrlRGmxdHi7i_xnX8/edit?usp=sharing


Офіційні правила проведення Передноворічного розіграшу Алігатор 2020.

1. Організатор і виконавець Розіграшу
1.1 Організатором і виконавцем Передноворічного розіграшу Алігатор 2020 (далі - Розіграш) є готельно-розважальний комплекс “Алігатор”, яке зареєстровано відповідно до законодавства України і знаходиться за адресою: 46006, м.Тернопіль, вул.Гайова, 29 (далі — Організатор).
1.2. Ці правила встановлюють загальний порядок проведення Розіграш у готельно-розважальному комплексі Алігатор, права і обов'язки Організатора та Учасників конкурсу, механіку визначення переможців і порядок видачі призів.
1.3. Розіграш проводиться з метою формування у споживачів інтересу та споживчого попиту до готельно-розважальний комплекс “Алігатор”

2. Учасники Розіграшу
2.1. Учасником Розіграшу може бути будь-який громадянин України, якому на момент проведення Розіграшу вже виповнилось 18 років, та який виконав всі дії, необхідні для участі в Розіграші, зазначені в даних Правилах (надалі – Учасник або Учасники).
2.2. Учасниками не визнаються і не мають права брати участь в Акції:
— працівники та представники Організатора Розіграшу та будь-яких інших компаній, які беруть участь в підготовці та проведенні Розіграшу;
— особи, яким на момент проведення Акції не виповнилось 18 років;
— особи, які не відповідають умовам або не виконують умови даних Правил.

3. Тривалість Акції та місце її проведення
3.1. Розіграш проводиться у період з 16 грудня по 31 грудня 2019 року включно.
3.2. Термін проведення Розіграшу та місце її проведення може бути змінено Організатором у зв’язку з істотною зміною обставин, які не могли бути передбачені Організатором.

4. Призовий фонд Розіграшу
4.1. Призовий фонд Розіграшу формується на розсуд Організатора. Якісні, кількісні та інші характеристики призів визначаються Організатором.
4.2. Призовий фонд Розіграшу складається з 5 (п’яти) призів:
— сертифікат на масаж-пілінг в Хаммамі для однієї особи в кількості 1 (одна одиниця);
— сертифікат в аквапарк на Цілий день для трьох осіб в кількості 1 (одна одиниця);
— сертифікат на сауну на 3 години у будь-який день для компанії до 8 осіб в кількості 1 (одна одиниця);
— сертифікат на абонемент в Тренажерний зал на 12 тренувань для однієї особи в кількості 1 (одна одиниця);
— головний приз — сертифікат на абонемент Безліміт на місяць в кількості 1 (одна одиниця).
4.3. Призовий фонд Розіграшу обмежений і складає зазначену в п.4.2. кількість.
4.4. Відповідальність Організатора щодо видачі призів обмежена виключно вищезгаданою кількістю призів.
4.5. Заміна призів Розіграшу будь-яким іншим благом не допускається.
4.6. Організатор Акції залишає за собою право збільшити або зменшити загальну кількість призового Фонду Розіграшу, або включити в Розіграш додаткові Заохочення, не передбачені цими Правилами.

5. Порядок участі в Розіграші та реєстрація Учасників Розіграшу
5.1. Для участі в Розіграшу Учаснику необхідно у період з 16 грудня по 31 грудня 2019 року включно придбати абонемент Фітнес-Центру Алігатор, згідно зазначеному в п.5.2 переліку
5.2. Перелік абонементів, що приймають участь в розіграші:
— Тренажерний зал (8/12 занять)
— Аквааеробіка (8/12 занять)
— Body Fit (8/12 занять)
— Zumba Fitness (8/12 занять)
— Кікбоксинг 16+(8/12 занять)
— Йога (8/12 занять)
— Плавання Дорослий (вільний/ранковий)
— Безліміт
5.3. Ідентифікація Учасників Розіграшу здійснюється Організатором Розіграшу за допомогою наявності придбаного абонементу в період з 16.12 до 31.12. та дотримання виконання усіх вищезазначених умов Розіграшу.
5.4. За кожен придбаний абонемент Учасник отримує 1 призовий номер Розіграшу.
УВАГА! Один Учасник має можливість придбати необмежену кількість абонементів згідно переліку з п.5.2. та отримати кілька призових номерів, протягом всього періоду проведення Розіграшу, за умови виконання всіх умов цих Правил.
5.5 Визначення призових номерів Учасників буде здійснено за порядком продажу абонементу.
5.6. Призові номери будуть опубліковані 02.01.2020 року на офіційному сайті та офіційних аккаунтах соціальних мереж комплексу Алігатор.
5.6.1. Учасники можуть дізнатися свій призовий номер (номери) за тел. 067 555 6 888 (цифра 6 - в голосовому меню).
5.7. Розіграш призів відбудеться 03 січня 2020 року за допомогою онлайн сервісу www.generator-online.com методом випадкового відбору Призових номерів Учасників.

6. Інші умови

6.1. Призи не видаються за умови невиконання Учасником Розіграшу даних Правил Розіграшу.
6.2. Рішення Організатора з усіх питань, що пов‘язані з проведенням Розіграшу, є остаточними та перегляду не підлягають.
6.3. Грошовий еквівалент вартості Головного та інших призів не виплачується.
6.4. Якщо з будь-якої причини будь-який аспект даної Розіграшу не може проводитися так, як це заплановано, включаючи причини, викликані зараженням комп‘ютерними вірусами, неполадками в роботі мережі Інтернет, дефектами, маніпуляціями, несанкціонованим втручанням, фальсифікацією, технічними неполадками та з будь-якою іншої причини, неконтрольованої Організатором, яка спотворює або стосується виконання, безпеки, чесності, цілісності або належного проведення Розіграшу, Організатор може на власний розсуд анулювати, припинити, змінити або тимчасово припинити проведення Розіграшу.

7. Персональні дані
7.1. Організатор не несе будь-якої відповідальності за захист персональних даних, розміщених Учасником від неправомірного або випадкового доступу до них, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення персональних даних, а також інших неправомірних дій. Так само як Організатор не несе будь-якої відповідальності за порушення прав третіх осіб в результаті дій Учасника з розміщення таких персональних даних.
7.2. Взявши участь в Розіграші Учасники дають свою згоду на те, що їхні персональні дані, фото- і відеоматеріали з їхньою участю в публічних заходах, які проводяться Організатором в рамках даного Розіграшу, можуть бути використані Організатором та іншими уповноваженими ним особами в рекламних цілях, в тому числі в друкованих, аудіо-та відеоматеріалах, та розміщення реклами в мережі Інтернет без виплати будь-якої винагороди. Авторські права на такі матеріали належать Організатору.
7.3. Процедура визначення Учасників Розіграшу, які мають право одержати Приз, не є азартною грою, лотереєю, послугою у сфері ігрового бізнесу, конкурсом або іншою, заснованою на ризику грою, а ці Правила не є публічною обіцянкою винагороди, або умовами конкурсу. Організатор не отримує винагороду від Учасників за їхню участь в Розіграшу.