Alligator CF Games
18.07.2022


ARE YOU READY?😈

Друзі, запрошуємо сильних та сміливих атлетів на наші перші змагання
"Alligator CF Games 2022"
Вже в серпні, 48 атлетів та атлеток випробують свої сили, розкриють свій потенціал та поділяться досвідом один з одним.
А ще, змагання дуже класно об'єднують!


Турнір проводимо у двох категоріях Аматори Жінки (18+) та Аматори Чоловіки (18+)
Підійде для тих, що вже стабільно володіє або тільки навчився базовим рухам, ще не засвоїв технічно складні уміння, але бажає зануритися в атмосферу змагань та дружньої конкуренції 💪🏻
Для тих хто вагається - у вас є ще час аби підготуватися - заняття CrossFit в Алігаторі майже щодня (пн-сб)

КОЛИ?
20-21 серпня 2022

ДЕ?
Тернопіль, вул. Гайова, 29
Комплекс "Алігатор"

• ДЛЯ КОГО?
Турнір проводимо у двох категоріях Аматори Жінки (18+) та Аматори Чоловіки (18+)
Підійде для тих, що вже стабільно володіє або тільки навчився базовим рухам, ще не засвоїв технічно складні уміння, але бажає зануритися в атмосферу змагань та дружньої конкуренції 💪🏻

• ЯКА ВАРТІСТЬ?
при оплаті 15.07-01.08.2022 (включно) - 200 грн
при оплаті 02.08-14.08.2022 (включно) - 300 грн
50% прибутку відправимо на підтримку ЗСУ



РЕГЛАМЕНТ 

проведення змагань
із загальної фізичної підготовки (Кроссфіт)
 “ALLIGATOR CF GAMES 2022”

1. МЕТА ТА ЗАВДАННЯ
1.1. Ternopil CF Games (далі - Змагання) проводиться з метою:
1.2. Збір коштів на потреби ЗСУ;
1.3. Пропаганди здорового способу життя серед молоді;
1.4. Популяризації спорту в Україні;
1.5. Виявлення найбільш фізично підготовлених атлетів;
1.6. Підвищення спортивної майстерності.
 
2. ТЕРМІНИ ТА МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ
2.1. Змагання проводяться з 20 по 21 серпня. Місто Тернопіль.
Тернопільський оздоровчий комплекс ‘’Алігатор’’.
2.2. Таймінг змагань буде анонсований Оргкомітетом за 2 тижні до Змагань.
 
3. ВИМОГИ ДО УЧАСНИКІВ ЗМАГАНЬ ТА УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ
3.1. Змагання проводяться у двох категоріях : Аматори Чоловіки, Аматори Жінки.
Кількість учасників обмежена. Чоловіки – 24 атлети. Жінки – 24 атлетки.
3.2. Атлети, які братимуть участь у Змаганнях повинні зареєструватися через спеціальну google-форму та сплатити стартовий внесок.
Вартість участі у змаганнях - при умові реєстрації до 1 серпня 2022р. - 200 грн, з 2 серпня до 14 серпня 2022р. - 300 грн.
Реєстрація на Змагання можлива до 14 серпня 2022р. 23:59 год.
3.3. Платіж є разовим, сума оплати реєстрації не підлягає поверненню незалежно від причини (травма, хвороба, зміна графіку роботи та інше).
3.4. До змагань в категорії Аматори допускаються учасники, яким на момент змагань виповнилося повних 18 років.
3.5. Атлети несуть відповідальність за поведінку своїх тренерів, груп підтримки і гостей. Якщо поведінка кого-небудь із зазначених категорій визнається Оргкомітетом або Головним суддею не спортивною або створює перешкоди для організації  та проведення Змагань, до цього тренера, групи підтримки або гостей, а також до Атлета будуть застосовані зазначені дисциплінарні заходи (штраф на результат або дискваліфікація зі змагань).
3.6. Оргкомітет залишає за Головним суддею Змагань, при ймовірності виникнення шкоди здоров’ю атлета, право беззастережного зняття цього атлета з участі в Змаганнях.
3.7. Атлети допускаються до участі тільки за наявності у них спортивної форми, що не створює перешкод суддівській оцінці стандартів руху,  та змінного спортивного взуття.
3.8. У Змаганнях дозволяється використання еластичних бинтів, напульсників, рукавичок, тейпів, поясних ременів для важкої атлетики та пауерліфтингу, компресійного одягу, шапок, захисту паху і рук, магнезії, тальку.
3.9. Не дозволяється використання лямок, гаків, рукавичок з гаками, клейких речовин, комбінезони для присідання і жимові майки, костюми з екзоскелетом та іншими підсилювачами.

4. ВІДБІРКОВИЙ ЕТАП
4.1. Усі учасники Змагань, мають пройти відбірковий етап, який складатиметься з трьох відбіркових завдань.
4.2. Старт відбіркового етапу - 20 серпня о 10:00 год.
Загальні результати відбору будуть анонсовані 20 серпня.
4.3. Атлети повинні чітко дотримуватись всіх стандартів, які будуть анонсовані Оргкомітетом або Головним суддею. Якщо атлети не дотримуються правил виконання, їх результат будет підлягати розгляду та зняттю балів чи вважатися неліквідним.
4.4. У разі наявності фізичних обмежень в реалізації повної амплітуди руху, обумовлених фізичними дефектами або тимчасовими чи хронічними травмами, Атлет зобов’язаний заздалегідь повідомити суддівський склад.
4.5. В фінал (фінальну частину Змагань) проходить наступна кількість атлетів:
- Аматори чоловіки – 9 атлетів
- Аматори жінки – 9 атлеток

5. ПРОГРАМА ЗМАГАНЬ
5.1. Завдання, що входять в програму Змагань, можуть бути анонсовані для учасників в день змагань або раніше за рішенням Оргкомітету або Головного судді.
5.2. Якщо Атлет не переходитиме до виконання наступного завдання за будь-якої причини (травма, дискваліфікація і т.п.), він знімається зі Змагань.
5.3. Масштабування або зміна змагальних завдань заборонені.
5.4. Перелік можливих вправ на Змаганнях:
- підтягування на перекладині
- підніс ніг до перекладини
- відтискання від землі
- відтискання у стійці на руках в упорі біля стіни
- бурпі
- вихід на стіну
- стрибки в довжину
- робота на тренажерах Concept 2 і Assault Bike
- біг
- плавання
- станова тяга
- присід з штангою на спині, на грудях, над головою
- ривок штанги
- взяття штанги на груди
- поштовх і жим штанги ( лежачи, стоячи)
- трастери
- ривок гирі, гантелі
- махи гирі
- тяга гирі/штанги до підборіддя
- вистрибування на/через коробку (бокс)
- стрибки на скакалці одинарні/подвійні
- кидки м’яча у стіну

6. СУДДІВСТВО ЗМАГАНЬ

6.1. Судді відповідальні за відстеження стандартів рухів і підтвердження результату  Атлета в протоколі.
6.2. Головний суддя наділений вищою спортивної владою, спрямованою на дотримання спортивної регламентації. Він розглядає і приймає рішення за всіма протестам. Головний суддя має право: застосовувати штрафні санкції; дозволяти заміни учасників; дозволяти застосування додаткового змагального завдання задля рівності балів у заході; приймати чи відхиляти укладення Суддею; виключати зі змагання; відкладати змагання в разі форс-мажорних обставин, або при виникненні загрози безпеці його проведення; вносити зміни, в інтересах забезпечення безпеки учасників і глядачів.
6.3. Кожен із Суддів  зобов’язаний пройти всі встановлені Оргкомітетом інструктажі. Суддя, відсутній на інструктажі, не допускається до суддівства.
6.4. Порушення атлетом встановлених вимог до стандартів руху або його амплітуди веде до не заліку повторення.
6.5.  Атлет є єдино відповідальним за уточнення всіх питань щодо стандартів руху перед виконанням змагального комплексу.
6.6. У разі наявності фізичних обмежень в реалізації повної амплітуди руху, обумовлених фізичними дефектами або тимчасовими чи хронічними травмами, Атлет зобов’язаний заздалегідь повідомити суддівський склад.
6.7. Відмова від виконання інструкцій Судді, лайки або спроби принизити Суддю або персонал Змагань може вилитися в штрафні санкції або дискваліфікацію атлета зі Змагань та / або майбутніх Змагань. Це також стосується зневажливих коментарів з боку тренера Атлета , його представника, групи підтримки або гостя.
6.8. Судді Змагань та члени Оргкомітету мають право зупинити виконання Атлетом завдання в будь-який момент, якщо припускають, що Атлет знаходиться під загрозою нанесення серйозної травми собі і / або навколишнім.
6.9. Щойно Атлет заходить на змагальний майданчик, тренерам і глядачам забороняється передавати Атлетам будь-які предмети (воду, магнезію, тейпи тощо)

7. ПРОТЕСТИ
7.1. Розгляд спірної ситуації може бути проведений Головним суддею або Заступником головного судді безпосередньо на змагальному майданчику до початку наступного заходу без подачі протесту.
7.2. Будь-які протести щодо суддівства, стандартів руху, підрахунку балів і правил повинні бути подані в письмовому вигляді на ім’я Головного судді змагань. Подавати протести може лише Атлет.
7.3. Протест розглядається після оплати орг. внеску в розмірі 500 грн. Якщо після перегляду результату, Головний суддя змінює результат, внесок повертається Атлету . В випадку якщо Атлет подав протест, але результат залишився незмінним, внесок не підлягає поверненню.
7.4. Протест може бути поданий не пізніше завершення змагального етапу, в якому було допущено порушення або стався інцидент.
7.5. Для винесення рішення за поданим протестом Головним суддею може бути запрошений Суддя і тренер атлета.
7.6. Атлети або будь-які інші особи не можуть подавати протест щодо суддівства, заліку повторень або якості рухів інших Атлетів.
7.7. Всі зацікавлені сторони не можуть надавати  відомі їм факти після закриття Змагань.
7.8. Рішення щодо протесту, прийняте в процесі Змагань, є фінальним і не підлягає зміні.
7.9. Відео, фотографії та т.п. не є підставою для зміни рішення Судді Змагань

8. УМОВИ ФІНАНСУВАННЯ
8.1. Витрати, пов’язані зі Змаганнями (нагородження переможців та призерів) несе Оргкомітет змагань.
8.2. Переможці та призери серед учасників нагороджуються медалями, грамотами та призами.
 
9. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ УЧАСНИКІВ І ГЛЯДАЧІВ
9.1. Спортивні змагання проводяться на об’єктах спорту, що відповідають вимогам відповідних нормативних правових актів, що діють на території України з питань забезпечення громадського порядку і безпеки учасників та глядачів, а також при наявності актів готовності фізкультурного об’єкту спорту до проведення заходів, що затверджуються в установленому порядку.
9.2. Кожен учасник змагань повинен пройти медичний огляд за місцем проживання і мати довідку про стан здоров’я, яка є підставою для допуску до спортивних змагань, або підписати договір відмови від претензій перед Змаганнями.