Спеціальні пропозиції для учасників бойових дій
06.06.2024


 З 06.06.2024 року







Наша Україна – країна сміливих та чудових людей. Завдання кожного із нас – продовжувати, працювати, боротися на своїх фронтах та підсилювати нашу армію. І наш оздоровчий комплекс Алігатор - не стоїть осторонь! Відпочинок, тренування та перезавантаження – одна зі складових відновлення психічного здоров’я. Зараз це потрібно усім нам, а особливо нашим захисникам та захисницям. 

 

Саме тому, ми надаємо пред’явникам посвідчення знижки у розмірі 50% на тренування, плавання та відпочинок в Тернопільському оздоровчому комплексі «Алігатор».


Знижка 50% для пред’явника Посвідчення поширюється на абонементи: 
Royal Card - повний безліміт на основні послуги комплексу: тренажерний зал, басейн, спа-зона (хаммам та іч-сауна), групові заняття категорії – базові;
FULL CARD (тренажерний зал, басейн та СПА);
GYM (тренажерний зал) -  відвідування кардіо та силових залів;
SWIM (плавання) - відвідування акватериторії (басейни, гідромасаж).
ВІДПОЧИНОК У АКВАПАРКУ - разове відвідування акватериторії, зі знижкою для пред’явника Посвідчення -50%. 


Для відвідування аквапарку УБД разом з сімʼєю(дружина/чоловік,діти) - пропонуємо тариф «сімейний», при купівлі якого, предʼявник посвідчення отримує знижку 20% на даний тариф.

‼ Знижка надається при пред'явлені посвідчення учасника бойових дій або посвідчення члена сім’ї загиблого захисника чи захисниці України.
Знижка не сумується з іншими знижками та акційними пропозиціями  та не поширюється на абонементи: Лояльний (пенсійний, студентський), абонементи зі збільшеним терміном дії, разові та індивідуальні заняття в комплексі.‼