БЕЗКОШТОВНЕ тренування напрямку - ПРИКЛАДНИЙ САМОЗАХИСТ
18.09.2018


БЕЗКОШТОВНЕ тренування напрямку - ПРИКЛАДНИЙ САМОЗАХИСТ

22 вересня о 14:30


Для запису на БЕЗКОШТОВНЕ тренування - телефонуйте - 067 555 6 888 / 2

ПРИКЛАДНИЙ САМОЗАХИСТ являє собою синтез найефективніших прийомів, ударних та борцівських технік
які були спеціально адаптовані до умов реального бою та об’єднані в чітку, організовану систему з покроково-ситуативним навчанням.


Розробники методики свідомо відмовились від довго та складно засвоюваних і в більшості малоефективних прийомів. На то місць все саме найдоступніше, найефективніше. Адже найголовніше в самозахисті – в потрібний момент не розгубитися, а зібратися, мобілізуватися і дати гідний відсіч нападнику. Втім, як показує практика, в більшості випадків, все відбувається з точністю до навпаки: не вміння керувати собою в екстремальній ситуації, вивчені хитро-мудрі прийоми забуваються і в кращому випадку в хід ідуть найпростіші але не відпрацьовані рухи.
Саме тому, в нашій методиці всі атакуючо-захисні дії побудовані на основі біомеханіки рухів з врахуванням інерційних особливостей та здатності людини до збереження рівноваги. Це природні рухи людини якими вона користується на протязі всього життя. Такий підхід дає можливість, в ході тренувань, не нав’язувати своєму тілу не звичні рухи, а розвивати і удосконалювати вже притаманні йому природні реакції. Все що потрібно це перетворити природну реакцію тіла в бойову. Адже сформований навик на основі природних рухів точно не забудеться і на 100% спрацює в екстремальній ситуації.
Ви обов’язково оволодієте таким навиком, з допомогою кваліфікованих інструкторів які допоможуть краще зрозуміти принципи дії тих чи інших рухів та адаптувати їх під Ваш власний стиль виконання поступово вибудовуючи персональну систему самозахисту. З цього і випливає ключовий принцип методики – швидке і якісне навчання людей з будь якими руховими навиками.


Тренувальну програму прикладного самозахисту складають:

- техніка падінь та різноманітних перекатів;
- ефективні способи звільнення від захватів;
- реальна ударна та кидкова техніки;
- боротьба в партері та захист в положенні лежачи;
- результативні зв’язки на основі моделювання вуличних ситуацій;
- способи швидкого знешкодження нападаючого за допомогою спецзасобів і інших підручних предметів та захист від них;
- бойова психофізична підготовка яку, при потребі, можна буде використовувати в будь яких життєвих ситуаціях;
- оздоровчо-відновлювальні практики